Caverion ostaa Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n ja vahvistaa osaamistaan AV-ratkaisuissa

Caverion Oyj
Sijoittajauutiset

Caverion ostaa Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n ja vahvistaa osaamistaan AV-ratkaisuissa

Helsinki, Finland, 2016-05-03 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

CAVERION OYJ        SIJOITTAJAUUTINEN      3.5.2016 klo 10.00

Caverion ostaa Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n ja vahvistaa osaamistaan AV-ratkaisuissa

Caverion vahvistaa osaamistaan AV-ratkaisuissa ostamalla Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n. Kauppa tukee Caverionin kasvustrategiaa ja täydentää Caverionin palveluvalikoimaa informaatio- ja viestintäteknologisissa järjestelmissä.

Myyjinä ovat Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n toimitusjohtaja Esa Ranta-aho sekä Korona Invest Palvelurahasto I. Kauppahintaa ei julkisteta.

Sähkötaso Esitystekniikka Oy on AV-ratkaisujen johtava toimittaja Suomessa. Vuonna 2005 perustetulla yrityksellä on 28 työntekijää kolmella paikkakunnalla (Helsinki, Tampere, Jyväskylä), valtakunnallinen palveluverkosto sekä kansainvälinen toimittajaverkosto. Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n liikevaihto oli 12,5 milj. euroa 31.3.2016 päättyneellä tilikaudella.

”Tämä yritysosto vahvistaa merkittävästi Caverionin asemaa audiovisuaalisen teknologian tarjoajana Suomessa. Digitalisaation kasvu edellyttää entistä laajempaa eri teknologioiden hallintaa. AV-ratkaisut ovat nyt ja tulevaisuudessa tärkeä ja kasvava osa taloteknistä kokonaistoimitusta esimerkiksi kouluissa ja toimistorakennuksissa. Jatkossa voimme entistä kattavammin tarjota asiakkaillemme huippuluokan AV-osaamista ja -teknologiaa niin Suomessa kuin muissakin toimintamaissamme”, sanoo Jarno Hacklin, Caverionin Suomen divisioonan johtaja.

”Olen iloinen, että tämän yrityskaupan myötä meillä on mahdollisuus kasvaa osana kansainvälistä kiinteistötekniikkayhtiötä. AV-teknologia integroituu kiinteistöteknisiin järjestelmiin ja pystymme jatkossa olemaan mukana laajoissa hankkeissa jo suunnitteluvaiheessa sekä tarjoamaan palveluitamme valtakunnallisesti Caverionin toimipaikkaverkoston avulla”, Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n toimitusjohtaja Esa Ranta-aho toteaa.

Kauppa ei aiheuta muutoksia Caverion-konsernin aiemmin julkaisemiin markkinanäkymiin.

Korona Investin hallinnoima Palvelurahasto tekee sijoituksia kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liike-vaihto on 2-20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

 

Lisätietoja: 

Jarno Hacklin, divisioonajohtaja, Caverion Suomi, puh. 040 864 4401, jarno.hacklin@caverion.com

Esa Ranta-aho, toimitusjohtaja, Sähkötaso Esitystekniikka Oy, puh. 0400 530 510, esa.ranta-aho@set.fi

 

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi, @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

 

Lue myös

Syväsukellus yrityskauppojen maailmaan – Kesälukemista asiantuntijoilta!

28.6.2024

Myyjän vastuut yrityskaupassa

20.6.2024

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024