Ivomit-Paineyksiköiden liiketoiminta Janne Korhosen omistukseen

PJ Maa Partners toimi neuvonantajana yrityskaupassa, jossa puhdistushuoltoalalle syntyi uusi toimija Janne Korhosen aloittaessa yrityskaupan myötä alan yrittäjänä. Liiketoimintakaupalla siirtyvä liiketoiminta jatkaa Korhosen perustamassa yhtiössä Ivomit Paineautot Oy:n nimellä. Yrityksen toimialaa ovat puhdistus- ja pesupalvelut, lokakaivojen tyhjennykset, teollisuuden prosessipesut ja kuljetuspalvelut. Yrityskauppaan kuuluivat liiketoiminnan lisäksi kalusto (2 pesuautoa ja 1 täysperävaunuyhdistelmä kappaletavarakuljetuksiin) ja neljä vanhoina työntekijöinä jatkavaa miestä. Samassa yhteydessä Ivomit Paineautot Oy ostaa liiketoimintakaupalla myös Puhdistushuolto Pertti Lehtinen Ky:n jätehuoltoliiketoiminnot. Nämä on tarkoitus yhdistää osaksi Ivomitin muita liiketoimintoja. Jätehuoltoliiketoiminnan kaupassa ei siirry yhtään työntekijää.

Korhonen on aiemmin ollut työntekijänä kuorma-autoalalla, mutta yrittäjyys on hänelle uutta. ”Kiinnostus alaa kohtaan ja sen tuomat haasteet sekä kunnianhimo olivat varmaankin vaikuttimina ratkaisuun. Jatkossa toimin operatiivisena johtajana työmailla, ylläpidän asiakassuhteita ja olen tarvittaessa apuna tuuraamassa työntekijöitä loma-aikaan ja sairaustapauksissa”, kertoo Korhonen.

Uutuutena Korhosen johtamassa toiminnassa alkaa ympärivuorokautinen päivystys. ”Pyrimme muutenkin kehittämään toimintaamme. Olen myös pohdiskellut toimialueen laajentamista nykyisen Kymenlaakson ulkopuolelle.”

Pertti Lehtinen Ky jatkaa toimintaansa kuriiriajo ja Hiab-kuljetuspuolella sekä vuokraustoimintaan panostaen, kertoo liiketoimintakaupoissa myyjäpuolella toiminut Pertti Lehtinen.

Lisätietoja: www.ivomit.fi

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024