Multiprint on ostanut Paino-Arran liiketoiminnan, PJ Maa Partners toimi myyjän avustajana

Tampereella toimivan Paino-Arra Oy:n liiketoiminta on siirtynyt liiketoimintakaupalla 1.3.2015 alkaen osaksi Multiprint Oy:tä. Paino-Arra toimii jatkossa nimellä Multiprint. PJ Maa Partners toimi kaupassa myyjän avustajana.

Paino-Arra Oy on asiakkuusmarkkinoinnin kokonaisratkaisuja tarjoava yritys, joka tarjoaa yrityksille tehokkaita, mitattavia ja kokonaisvaltaisia suoramarkkinoinnin ratkaisuja. Paino-Arrasta asiakas saa perinteisten painotuotteiden ja markkinointimateriaalien lisäksi kohdennetun sähköisen markkinoinnin ratkaisut, sekä suunnittelupalvelun kaikkiin suoramarkkinoinnin välineisiin.

”Yrityksellämme on vahva tausta markkinointiratkaisuiden toteuttajana. Olemme hyvin innoissamme mahdollisuuksista, joita liiketoimintakauppa Multiprintin kanssa tuo. Multiprintin mittavat resurssit sekä johtava asema painoalalla yhdistettynä erikoisosaamiseemme varsinkin crossmedia-palveluissa, tuovat asiakkaillemme uusia huikeita mahdollisuuksia viestinnän murroksessa”, toteaa Paino-Arran toimitusjohtaja Kimmo Arramies.

”Olemme hakeneet laajentumismahdollisuuksia painamisen erityisalueilta ja Paino-Arra sopii tähän kuvaan erinomaisesti. Paino-Arran tuotesektori tuo meille lisää voimia monikanavaviestintään ja postituspalveluihin erityisesti suoramarkkinoinnin tuotteissa kertoo Multiprintin toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen.

Multiprint Oy on valtakunnallinen paino-, tulostus- ja tallenneyritys, joka kuuluu Multiprint Group -konserniin. Liikevaihto on noin 34 milj. euroa ja yhtiö toimii 16 kaupungissa 25 toimipisteessä noin 310 henkilön voimin. Multiprint on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Yrityksellä on Suomen suurimpia digipainoja ja merkittävä suurkuvatuotanto sekä offset-painamisen palvelut. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös sähköiset tilausjärjestelmät, sähköinen julkaiseminenmediapankki, monikanavaviestintä, 3D-tulostus, tekniset piirustukset, logistiikan tukipalvelut sekä kääntämisen ja dokumentoinnin palvelut.

Lue lisää aiheesta: www.multiprint.fi/ajankohtaista

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024