Pikespo Invest mukaan vauhdittamaan Ipanala-päiväkotien kasvua

Pirkanmaalainen pääomasijoitusyhtiö Pikespo Invest on sijoittanut Ipanala Oy:öön, joka on liiketoimintaansa vauhdilla kasvattava päivähoitoyhtiö. Ipanalalla on tällä hetkellä päiväkodit Tampereen Tampellassa ja Hervannassa sekä Nokialla. Yhtiö suunnittelee seuraaville vuosille merkittävää koko maanlaajuista kasvua tarjoamalla huippulaadukasta yksityistä päivähoitopalvelua.

Pikespo Invest tarjoaa meille liiketoimintaosaamisensa ja verkostojensa kautta merkittävää tukea kasvustrategiamme toteuttamiseksi. Olemme innoissamme mahdollisuuksista, joita Pikespo Investin tuki meille tarjoaa”, kertoo Ville Tommola. ”Kaiken toimintamme lähtökohtana on tarjota laadukasta ja rikasta sisältöä lasten päivään. Ipanalan tarjoamat päivähoitopalvelut ovat sisällöllisesti laadukkaampia, tuovat liikunnan osaksi lasten elämää ja vapauttavat aikaa perheiden arkeen”, Ipanala Oy:n toimitusjohtaja Ville Tommola vakuuttaa.

”Ipanala Oy on innovatiivinen palveluyritys, jonka visiona on olla päivähoitopalveluiden edelläkävijä. Haluammekin olla mukana ja tukea yrittäjiä yhtiön kasvutarinan toteuttamisessa”, toteaa Pikespo Investin toimitusjohtaja Antti Rauhala. Ipanalalla on vahvasti sitoutunut henkilöstö, ja uudenlaisella toimintakonseptillaan Ipanala tarjoaa lapsille ja myös heidän vanhemmilleen aidosti laadukkaampaa sisältöä, millä se erottuu myös markkinoilla.”

Henkilöstöosakkaat omistavat jatkossakin merkittävän osan yhtiöstä.

Lisätietoja:
Ville Tommola, toimitusjohtaja, Ipanala Oy
puh. 044 5646 787 tai ville.tommola@ipanala.fi
www.ipanala.fi

Antti Rauhala, toimitusjohtaja, Pikespo Invest Oy Ltd
puh. 040 5490 080 tai antti.rauhala@pikespoinvest.fi
www.pikespoinvest.fi

Ipanala Oy on vuonna 2014 perustettu yksityinen päivähoitoyhtiö, joka tarjoaa päivähoitopalveluita uudenlaisella korkeamman palvelutason konseptilla ja laadukkaammalla sisällöllä. Ipanalalla on tällä hetkellä päiväkodit Tampereen Tampellassa ja Hervannassa sekä Nokialla. Yrityksen suunnitelmissa on kasvattaa toimintaa avaamalla uusia toimipisteitä ensin Pirkanmaalle ja sitten muihin Suomen kasvukeskuksiin.

Pikespo Invest Oy Ltd on paikallinen pääomasijoitusyhtiö, joka toimii yritysten strategisena kehittäjäkumppanina Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Pikespo Invest kiihdyttää alueellista kasvua ja tuo liiketoimintaosaamisensa kautta merkittävää lisäarvoa alueen Pk-yrityksille ja sijoittajille. Startup-vaiheen ohittaneiden kohdeyritysten liikevaihto on 1-10 Meur.

Lue myös

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024