PJ Maa myyjän neuvonantajana BT-yhtymä Oy:n vaihtaessa omistajaa

BT-yhtymän liiketoimintaa kehittämään uudet omistajat

BT-yhtymä Oy vaihtaa 4.12.2017 solmitulla kauppasopimuksella omistajaa. Yrityskaupassa kaupan kohteena oli yhtiön koko osakekanta. Kauppa solmittiin yhtiön entisten omistajien Marju Saarinen-Laineen ja Olli-Pekka Saarisen sekä yhtiön uusien omistajien Sakari Korpilaurin ja Mika Hakkaraisen, välillä.

Uusina omistajina Sakari Korpilauri ja Mika Hakkarainen tulevat keskittymään yhtiön kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä omistamiseen pitkällä aikavälillä. Uusilla omistajilla on vahva myynti- ja rahoitusalatausta.

Yritys jatkaa liiketoimintaansa BT-yhtymä Oy:n nimellä ja Y-tunnuksella. Kaikki yrityksen nykyiset työntekijät jatkavat BT-yhtymä Oy:n palveluksessa. Samoin kaikki edustussopimuskumppanuudet pysyvät voimassa nykyisen mallin mukaisesti. Yhtiön entinen pääomistaja Marju Saarinen-Laine ja toimitusjohtaja Jarmo Laine ovat myös yrityksen toiminnassa aktiivisesti mukana niin pitkään kuin tarve vaatii.

”BT-yhtymä Oy:n uusina omistajina olemme sitoutuneet yhtiön eteenpäin luotsaamiseen perheyhtiöhengen mukaisesti yhteistyössä henkilöstömme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Aiomme jatkossakin keskittyä laadukkaiden pehmopaperituotteiden myymiseen sekä korkeatasoisen asiakaspalvelun tuottamiseen asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme liiketoimintaa edistäen”, kertoo Mika Hakkarainen.

”Löysimme parhaat mahdolliset henkilöt jatkamaan perheyhtiömme yli kolmekymmenvuotista tarinaa. Uskomme, että Mika ja Sakari osaavat oikealla tavalla yhdistää perheyrityksen vahvat perinteet ja uuden sukupolven avarakatseiset näkemykset ja johtamistavat. Yrityksemme on hyvissä käsissä, toteaa Marju Saarinen-Laine”

Lisätietoja antavat:
Mika Hakkarainen, 050 300 5075
Jarmo Laine, 050 517 5511

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024