PJ Maa neuvonantajana Arja Raukola Oy:n liittyessä osaksi VMP Groupia

VMP Group on ostanut Arja Raukola Oy:n osakekannan 27.4.2018. Arja Raukola Oy jatkaa toimintaansa omalla nimellään sekä menestyksekkäillä toimintatavoillaan ja -malleillaan.

”Arja Raukola Oy:n huippuosaajat sekä pitkä ja vakuuttava kokemus toimihenkilöiden rekrytoinneista sekä henkilöstövuokrauksesta ovat asioita, joita me arvostamme. Uskon, että VMP Groupin muut palvelut tukevat Raukolan tekemistä. Arja Raukola Oy jatkaa itsenäisellä otteella omana yksikkönään, jota me VMP:ssä olemme suuremmilla resursseilla tukemassa”, kertoo VMP Groupin konsernijohtaja Heimo Hakkarainen.

Arja Raukola Oy:n perustaja ja yritystä pitkään johtanut toimitusjohtaja Arja Raukola jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, mutta vetäytyy operatiivisesta toiminnasta kuluvan vuoden aikana. Yrityksen toiminnassa ei tapahdu muita henkilöstömuutoksia, vaan nykyiset asiantuntijat säilyvät tehtävissään ja olemassa olevien asiakkaiden yhteyshenkilöinä kuten tähänkin asti.

”Kaupan myötä saamme lisää resursseja kehitystyöhön sekä entistäkin laadukkaamman palvelun tuottamiseen. Voimme jatkossa vastata asiakkaiden tarpeisiin myös laajemman palveluportfolion avulla”, kertoo Arja Raukola Oy:n aluepäällikkö Eeva-Maija Hiekkataipale.

Arja Raukola Oy on pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva henkilöstöpalvelualan yritys, jonka juuret juontavat yli 30 vuoden päähän. Arja Raukola Oy on erikoistunut avain- ja toimihenkilöiden suorarekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja henkilöarviointeihin.

Erinomaisen osumatarkkuuden varmistaa toimintatapojen ketteryys, modernien rekrytointimenetelmien hyödyntäminen ja loistava asenne tekemiseen. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yhteensä seitsemän rekrytoinnin ammattilaista. Arja Raukola Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 3,4 miljoonaa euroa

Lisätiedot:
Arja Raukola, toimitusjohtaja, Arja Raukola Oy
p. 040 766 2179, arja.raukola@raukola.fi
Heimo Hakkarainen, konsernijohtaja, VMP Group
p. 040 307 5001, heimo.hakkarainen@vmp.fi

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024