PJ Maa Partners avusti Yepzon Oy:tä rahoituksen hankinnassa. Anti merkittiin täyteen ennätysajassa – yhtiö valmistautuu miljoonainvestointeihin

Yepzon on maailman helppokäyttöisin puettava paikannuslaite, joka on suunniteltu erityisesti henkilöpaikannusta varten mm. lapsiperheiden tarpeisiin. Laitteella on osoittautunut olevan paljon kysyntää myös muihin käyttökohteisiin.

Yepzon Oy:n hallitus vahvisti 10.12.2014 kokouksessaan Tampereella puolen miljoonan euron suunnatun osakeannin. PJ Maa partners avusti yhtiötä annin toteutuksessa ja rahoituksen hankinnassa. Kaikkiaan yhtiöön tuli 23 sijoitusta ja uusina omistajina mm. tamperelaisyrittäjät Jussi EskelinenJarmo Viitala ja Jocka Träskbäck, tamperelaisten lääkäreiden yhteisyritys Ortanest Oy sekä porilainen kuljetusyrittäjä Kalevi Huhtala. Alkuperäiset omistajat merkitsivät noin kolmasosan. Anti merkittiin täyteen kahdessa viikossa.

– Pääoman lisäksi halusimme vahvistaa yhtiön kompetenssia kasvualueilla, ja tässä onnistuimme erinomaisesti. Omistajakuntaamme tuli huippuosaamista kansainvälisestä kaupasta, lääketieteestä ja logistiikasta. Nyt toteutunut anti on osa suurempaa rahoituskokonaisuutta, jolla rahoitamme tulevana vuonna tehtävät lähes kahden miljoonan euron kansainvälisen kasvun ja tuotekehityksen investoinnit, kertoo Yepzonin perustaja Otto Linna.

Yhtiön hallituksen muodostavat Otto Linna, Antti Halonen, Antti Nieminen, Olli Sirén ja Jouni Vaarala.

Yepzon on suomalainen yritys, jonka omistuksesta suurin osa on pirkanmaalaisilla yrittäjillä. Yhtiön tuotekehitystä on tukenut innovaatiorahoittaja Tekes, ja yhtiön toiminnalla tulee olemaan merkittävä rooli suomalaisten teollisten työpaikkojen turvaamisessa. Yhtiön perusarvot ovat tahto, ripeys ja vastuu.

Tiedote ja kuva omistajatapaamisesta löytyvät täältä: http://www.sttinfo.fi/release?releaseId=21210751

Lisätietoja:
Otto Linna

CEO, Yepzon Oy FIN, Yepzon Ltd. UK

+358 43 217 0275

otto.linna@yepzon.com

 

Yepzon Oy on teknologiayritys, joka kehittää mobiilipohjaisia puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan kolme työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on kokonaisuudessaan eurooppalainen ja pääosin suomalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. Yhdysvaltojen Nevadaan rekisteröity Yepzon Inc. on yhteisyritys Global Expansion Solutionsin kanssa. www.yepzon.com

Lue myös

Syväsukellus yrityskauppojen maailmaan – Kesälukemista asiantuntijoilta!

28.6.2024

Myyjän vastuut yrityskaupassa

20.6.2024

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024