PJ Maa Partners Oy avusti myyjää kaupassa, jossa Rejlers Finland Oy osti Sitowise Oy:n teleyksikön liiketoiminnan

PJ Maa Partners toimi neuvonantajana omistusjärjestelyssä, jossa Sitowise Oy myi Teleyksikkönsä Rejlers Finland Oy:lle. Kaupan myötä Rejlersin Telecom-yksikkö pystyy tarjoamaan kaikki palvelut liittyen televerkkojen ylläpitoon, suunnitteluun ja rakennuttamiseen. Sitowisen palveluihin ovat kuuluneet mm. matkapuhelinverkkojen suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kuuluvuuskartoitukset.

”Teleliiketoiminnan vahvasti sitoutuneet työntekijät ovat olleet tärkeä osa Sitowiseä pitkään, ja meille oli tärkeää löytää omistaja, joka vie toimintaa eteenpäin. Uskomme, että osana Rejlersiä osaajillamme on mahdollisuus kehittyä osana vahvaa asiantuntijataloa, mikä tuo lisäarvoa myös asiakkaille. Sitowisen kunnianhimoinen tavoite on olla alamme vastuullisin kumppani hyvinvoivan elinympäristön kehittämisessä. Saavuttaaksemme tämän keskitymme vahvasti kokonaisvaltaiseen suunnittelu-, konsultointi- ja digiosaamiseemme, sanoo Sitowisen toimitusjohtaja Pekka Eloholma.”

”Parastahan tässä on, että asiakas saa jatkossa yhdeltä luukulta kaikki tarvitsemansa asiantuntijapalvelut tietoliikenneinfran toteuttamiseksi. Sitowiselta meille siirtyvä osaaminen täydentää mainiosti omaamme. Kaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Sen varmistavat tietoliikenneasiantuntijamme, joita meillä on Suomessa nyt jo lähes sata ympäri maan ja reilusti yli 300 Pohjoismaissa, niputtaa Rejlersin Telecomin liiketoimintajohtaja Ari Vainikka kaupan seurauksia.”

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024