PJ Maa Partners Oy toimi myyjän avustajana Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n kaupassa

PJ Maa Partners Oy toimi myyjän avustajana kaupassa, jossa Korona Investin hallinnoima Palvelurahasto ostaa enemmistön (70 prosenttia) Sähkötaso Esitystekniikka Oy:stä. Yhtiön operatiivinen johto jatkaa merkittävänä vähemmistöomistajana (30 prosenttia) yhtiön kehittämistä.

Sähkötaso Esitystekniikka Oy toimittaa monipuoliset av-tekniikan kokonaisratkaisut julkisiin rakennuksiin, kokous- ja opetustiloihin, auditorioihin, kauppakeskuksiin sekä areenoille. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Oulussa ja Helsingissä. Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n liikevaihto edellisellä tilikaudella oli n. 7 miljoonaa euroa. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Esa Ranta-Aho.

Sähkötaso Esitystekniikan toimitusjohtaja Esa Ranta-Aho sanoo, että ”yhtiö tarjoaa kokonaisratkaisuillaan erinomaisia mahdollisuuksia uusille ja nykyisille asiakkailleen kilpailukyvyn parantamiseksi. Yhtiö on kehittynyt viime vuosina vahvasti ja uskon, että panostamalla kasvuun voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme entistä parempia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Korona Investin mukaantulo parantaa mahdollisuuksiamme vauhdittaa kasvuamme sekä laajentaa toimintaamme”.

Korona Investin hallinnoima Palvelurahasto on pääomasijoitusrahasto, joka sijoittaa toimialariippumattomasti yhtiöihin, joiden liikevaihto on 2-20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

 

Lisätietoja Sähkötaso Esitystekniikan liiketoiminnasta löydät yhtiön kotisivuilta: www.set.fi

Tutustu myös: www.koronainvest.fi

Lue myös

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024