PJ Maa Partners toimi avustajana Bodymind Oy:n osakekaupassa

PJ Maa Partners Oy avusti psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunutta Bodymind Oy:tä osakekaupassa, jossa 51 % yhtiön omistuksesta siirtyi fysioterapiapalveluita Nokialla ja Pirkkalassa tarjoavalle Fysiomaailma Oy:lle. Yhtiön aikaisempi pääomistaja Mikko Patovirta jatkaa yhtiön operatiivisessa johdossa sekä merkittävänä vähemmistöomistajana.

Fysiomaailma Oy:n mukaantulon myötä yhtiö panostaa kasvuun ja kehittymiseen sekä kehittää yhteistyössä uuden omistajan kanssa uusia toimintatapoja kilpailukyvyn parantamiseksi ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi.

Bodymind on vuonna 2004 perustettu fysioterapiaan erikoistunut yritys. Yhtiön keskeistä osaamista ovat lasten, nuorten ja aikuisten pitkittyneet toimintakykyongelmat. Tällä osaamisalueella yhtiö on edelläkävijä Suomessa. Psykofyysisessä fysioterapiassa pyritään vahvista­maan ja tukemaan ihmisen toimintakykyä koko­naisvaltaisesti. Hoitoon hakeutumisen syynä voivat olla tuki- ja liikuntaelimistön kivut ja toimintahäiriöt, pitkittynyt päänsärky tai migreeni, stressiuupumus, syömishäiriöt sekä erilaiset psyykkisten ja neurologisten sairauksien liitännäisoireet. Hoitomenetelmiä ovat mobilisaatio-, kehonkäsittely- ja liiketerapia, akupunktio sekä erilaiset läsnäoloa kehittävät kehotietoisuusharjoitteet ja rentoutumisen harjoittelu.

Lisätietoja Bodymind Oy:n liiketoiminnasta löydät yhtiön kotisivuilta: www.bodymind.fi

Lue myös

Syväsukellus yrityskauppojen maailmaan – Kesälukemista asiantuntijoilta!

28.6.2024

Myyjän vastuut yrityskaupassa

20.6.2024

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024