PJ Maa Partners toimi myyjän avustajana kaupassa, jossa Suomen Talouspalvelut Oy osti ACC Orlando Oy:n koko osakekannan

PJ Maa Partners Oy toimi myyjän avustajana, kun pääkaupunkiseudulla toimiva tilitoimisto ACC Orlando Oy myytiin osakekaupalla Suomen Talouspalvelut Oy:lle.

ACC Orlando Oy on kymmenen toimintavuotensa aikana kasvanut useita satoja pk-yrittäjiä palvelevaksi tilitoimistoksi. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. ACC Orlando profiloituu toisaalta hengeltään pieneksi, yrittäjää lähellä olevaksi asiantuntijaksi, ja toisaalta suureksi toimijaksi, jonka etuna ovat toimivat sijaisjärjestelyt, monipuolinen osaaminen ja laajat yhteistyöverkostot.

Toteutetun järjestelyn myötä ACC Orlando ACC Orlando pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä paremmat sähköiset talous- ja palkkahallinnon ratkaisut sekä laajemmat veroasiantuntijapalvelut. ACC Orlando tulee edelleen toimimaan oman brändinsä alla, kuitenkin osana Suomen Talouspalvelut Oy:tä.

Suomen Talouspalvelut on valtakunnallinen laadukkaita ja nykyaikaisia taloushallinnon palveluja tarjoava yritysryhmä. Suomen Talouspalvelut tarjoaa asiakkailleen laajaa osaamista yrityksen perustamisesta kansainvälistymiseen.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Juha Seppälä
+358 40 708 2999
email: juha.seppala@suomentalouspalvelut.fi

Lue myös

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024