PJ Maa Partners toimi myyjän avustajana, kun Intera Partnersin omistama Stella Kotipalvelut Oy osti Pilvis Oy:n liiketoiminnan ja Lähiapu Sillä Siisti Oy:n osakekannan.

PJ Maa Partners toimi myyjän avustajana kaupassa, jossa kodinhoitopalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoavat yhtiöt Pilvis Oy ja Lähiapu Sillä Siisti Oy siirtyvät Stella Kotipalvelut Oy:lle 1.9.2015 alkaen. Pilvis Oy:n liiketoiminta siirtyy kaupan yhteydessä osaksi Stella Kotipalvelut Oy:tä. Lähiapu Sillä Siisti Oy:n nimi muuttuu ja uusi nimi on Stella Lähiapu Oy. Yhtiöiden kaikki 25 kodinhoidon ammattilaista jatkavat työtään asiakkaiden hyväksi ilman katkoksia.

Stellalta asiakas saa kotiinsa mm. kotilääkärin, kotisairaalahoitoa, kotihoitoa, kotifysioterapiaa, turvapuhelimen, kodinhoitoa ja lastenhoitoa. Laaja palvelutarjonta mahdollistaa sen, että asiakas saa yhdestä paikasta kotiin tarvitsevansa palvelut, vaivatta.

”Tämä on myös asiakkaidemme kannalta iloinen asia. Nyt voimme palvella heitä entistä kokonaisvaltaisemmin, Pilvi Ala-Huikku kertoo”.

Kaupan yhteydessä Stellalle siirtyy noin 650 asiakasta pääosin alueilla Helsinki, Espoo, Nummela ja Kirkkonummi. Siirtyneen liiketoiminnan liikevaihto on noin 1.000.000 €. Kotipalveluiden kysyntä ja tarve kasvaa koko ajan Suomessa ja omassa kodissa halutaan asua mahdollisimman pitkään. Stellan laaja palvelutarjonta mahdollistaa tämän ikääntyvälle väestölle. Vanhustenhuollon ratkaiseminen Suomessa tulee olemaan Stellassa keskiössä.

”Ennen apu löytyi läheltä, mutta nykypäivän kiireet ja maantieteelliset haasteet kaipaavat nykyaikaisia ratkaisuja. Palvelumme vastaavat juuri tähän tarpeeseen”, kertoo Stellan kodinhoitopalveluiden liiketoimintajohtaja Leena Mauno.

Lisätietoja:

Pilvi Ala-Huikku / puh 040 8426 277 / pilvi.ala-huikku@pilvis.fi
Leena Mauno / puh 040 746 4457 / leena.mauno@stella.fi

Stella mahdollistaa onnellisemman elämän suomalaisille, tuomalla kattavat palvelut heidän koteihinsa. Stella palvelee tällä hetkellä noin 35.000 yksityisasiakasta ja noin 170 kuntaa. Stellan omistaa pääomasijoittaja Intera Partners, Suomen Teollisuussijoitus ja toimiva johto. Liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 500 henkilöä. www.stella.fi

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024