PJ Maa Partners toimi myyjien avustajana kun Ympäristörakennus Saarinen Oy liittyi yrityskaupan myötä osaksi Sentikaivu-konsernia

Yrityskaupan myötä Sentikaivu vahvistaa edelleen merkittävästi osaamistaan viher- ja ympäristörakentamisessa sekä laajentaa samalla toimintaansa Pirkanmaalle. Osana yritysjärjestelyä Ympäristörakennus Saarinen Oy:n nykyiset omistajat Tuomas Saarinen, Mikko Saarinen ja Markus Peltonen jatkavat edelleen merkittävässä operatiivisissa rooleissa sekä omistajina uudessa kokonaisuudessa.

Vuonna 2003 perustettu Ympäristörakennus Saarinen Oy on laadukkaaseen ympäristörakentamiseen erikoistunut toimija. Yrityksen palvelutarjoama kattaa laajan kirjon viher- ja maanrakentamisen palveluita, kuten muun muassa päällyste-, kivi-, kasvualustatyöt vesi- ja viemärijärjestelmät, katusaneeraukset ja massanvaihdot. Yhtiön asiakaskunta koostuu julkishallinnon yksiköistä, asunto-osakeyhtiöistä, yksityishenkilöistä sekä rakennusliikkeistä. Ympäristörakennus Saarinen on perustanut toimintansa vahvaan asiantuntemukseen ja laadukkaaseen tekemiseen, joiden avulla yhtiö on kyennyt kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaansa jatkuvasti viimeisten vuosien aikana.

Nyt toteutettu yritysjärjestely jatkaa Sentikaivun kasvustrategiaa. Järjestelyn myötä Sentikaivu vahvistaa edelleen osaamistaan yhä kasvavalla ympäristörakentamisen alalla. Samalla konsernin toiminta laajentuu uudelle maantieteelliselle alueelle. Tavoitteena on myös nyt toteutetun järjestelyn jälkeen kasvattaa konsernin liiketoimintaa edelleen sekä orgaanisesti että yritysostoin.

Lue myös

Syväsukellus yrityskauppojen maailmaan – Kesälukemista asiantuntijoilta!

28.6.2024

Myyjän vastuut yrityskaupassa

20.6.2024

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024