PJ Maan osakaspohja laajenee – Arttu Urkko osakkaaksi

PJ Maan asiantuntija Arttu Urkko on kutsuttu PJ Maan osakkaaksi työskenneltyään vuodesta 2019 asiantuntijana yhtiössä. Arttu Urkko (KTM) on erikoistunut sekä kotimaisiin että kansainvälisiin yritysjärjestelyprojekteihin, joita hän on hoitanut päävastuullisena hankkeiden vetäjänä. Artun vahvuudet ovat erityisesti vaativissa omistajanvaihdosten sekä yrityskauppojen neuvotteluissa. Taustansa vuoksi Artun talous- ja rahoitusosaaminen ovat myös erinomaisella tasolla.

”On hienoa olla asiakkaidemme tukena prosesseissa, joiden merkitys heille on tyypillisesti hyvin suuri. PJ Maan yli 20-vuotinen historia ja kokemus useista sadoista yritysjärjestelyistä antaa meille erinomaiset edellytykset auttaa asiakkaitamme jatkossakin”, Arttu toteaa.

”Toivotan Artun lämpimästi tervetulleeksi osakkaaksi. Hänestä on tullut alan huippuosaaja hämmästyttävän nopeasti. Lisäksi hän on PJ Maan yhteisen toimintatavan mukaisesti sitoutunut laadukkaiden palvelujen ja erityisen hyvän asiakaspalvelun tarjoamiseen”, sanoo PJ Maan hallituksen puheenjohtaja Pekka Tammela.

PJ Maa Oy:n osakkaiden määrä nousee tämän järjestelyn myötä neljään.

”Haluamme myös jatkossa kutsua osakkaiksi ansioituneita työntekijöitämme mahdollistamaan tavoitteidemme ja unelmiemme saavuttamista”, Pekka Tammela kertoo.

Lisätietoja:

Pekka Tammela, 040 503 9009, pekka.tammela@pjmaa.fi

Arttu Urkko, 040 520 3962, arttu.urkko@pjmaa.fi

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024