Pörhön Autoliike Oy on hankkinut RealAuto Oy:n koko osakekannan

PJ Maa Partners toimi myyjien avustajana järjestelyssä, jossa Pörhön Autoliike Oy on hankkinut RealAuto Oy:n koko osakekannan 21.7.2022 allekirjoitetulla kauppasopimuksella. Myyjinä toimivat UM-Yhtiöt Oy sekä henkilöomistajina Mika Liinamaa, Antti Lehtimaa ja Ville Soikkeli.

RealAuto Oy on 2017 perustettu hyöty- ja henkilöautoja tarjoava autoliike. Yhtiön myymälä sijaitsee RealParkissa Lempäälässä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Yhtiön liikevaihto päättyneellä tiikaudella oli n. 9.3 miljoonaa euroa.

”Olemme iloisia UM Yhtiöiden puolesta että RealAuto Oy:n osakekannan on ostanut Pörhön Autoliike. Yhdessä henkilöosakkaiden Mikan, Villen ja Antin kanssa RealAutosta kehittyi 5 vuoden aikana tunnettu toimija hyötyajoneuvojen ja henkilöautojen markkinoilla. Kiitämme osakkaita ja yhteistyökumppaneita yhteisestä matkasta sekä toivotamme RealAutolle menestystä myös jatkossa Pörhön Autoliikkeen omistuksessa.” toteaa UM Yhtiöiden omistaja Mikko Uusi-Marttila.

Koko henkilökunta jatkaa RealAuton palveluksessa entiseen tapaan.

”RealAuto on viime vuosien aikana kasvanut merkittäväksi toimijaksi Pirkanmaalla, mutta Pörhön Autoliike tunnettuna alan toimijana tarjoaa vieläkin paremmat mahdollisuuden laajentumiseen ja sitä kautta parempaan asiakaskokemukseen.” toteaa RealAuton toimitusjohtaja Mika Liinamaa.

Pörhö Autoliike Oy konsernin vaihtoautotoiminnan koko on n. 100 miljoonaa euroa. Pörhön Autoliike Oy toimii Oulussa, Rovaniemellä, Keminmaalla, Ylivieskassa, Kuusamossa, Kajaanissa, Iisalmessa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa. MB-Mobile Oy toimii Kokkolassa, Espoossa, Helsingissä, RealAuto Oy Lempäälässä sekä V.E Lipponen Oy Oulussa.

Lue myös

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024