QMG kasvattaa turvatekniikka- ja sähköurakointipalveluitaan ostamalla Kuusitunturi Lahden

PJ Maa Partners toimi myyjien neuvonantajana järjestelyssä, jossa talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group Oy (QMG) ostaa Kuusitunturi-konsernin Lahden-yhtiön, joka työllistää 62 sähköurakoinnin ja turvatekniikan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 7,8 miljoonaa euroa. QMG on Suomen johtavia talotekniikan LVISJA-palveluiden tarjoajia ja Kuusitunturi Lahden osto vahvistaa QMG:n asemaa myös turvatekniikkapalveluissa. Yrityskauppa nostaa konsernin henkilöstömäärän jo tuhanteen. Yrityskauppa ei aiheuta muutoksia Kuusitunturi Lahden henkilöstöön tai asiakassopimuksiin. Kuusitunturi Lahti jatkaa toimintaansa QMG-konsernin tytäryhtiönä ja osana sen Väli-Suomen organisaatiota. Juha Kosonen jatkaa yhtiön toimitusjohtajana ja QMG:n pienosakkaana.

– Kuusitunturi Lahti täydentää erinomaisesti palveluitamme Päijät-Hämeessä ja Väli-Suomessa. Se jatkaa itsenäisenä paikallisena yhtiönä ja vanhalla nimellään. Uutta on ison konsernin tuki. Mitä nimeen tulee, niin yhtiöllä on vahva maine tällä alueella ja asiakkaat luottavat Juha Kososen vetämään tiimiin, joten emme näe nyt syytä vaihtaa nimeä. Yritysilme muuttuu QMG:n linjaan, kertovat QMG-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen ja Väli-Suomen yhtiöitä johtava Mikko Sahikallio.

Kuusitunturi-konsernin muut yhtiöt toimivat Imatralla, Lappeenrannassa ja Joutsenossa. Niihin kaupalla ei ole vaikutusta.

– Kuusitunturi-konserni keskittyy Kaakkois-Suomen markkinaan. Löysimme huolellisen keskustelun kanssa hyvän omistajan Lahden-yhtiölle. Uskon, että QMG tarjoaa Lahden työntekijöille hyviä näkymiä urakehitysmielessä, kertoo Tommi Kuusitunturi, joka johtaa perheyhtiötä.

 

Lisätietoja:

Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, QMG-konserni, 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi

Mikko Sahikallio, QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja, 050 477 0707, mikko.sahikallio@qmg.fi

Tommi Kuusitunturi, toimitusjohtaja, Kuusitunturi Oy, 0400 746 024, tommi.kuusitunturi@kuusitunturi.fi

Juha Kosonen, toimitusjohtaja, Kuusitunturi Lahti Oy, 0400 926 548, juha.kosonen@kuusitunturi.fi

 

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024