REKRY: Analyst

Etsimme nyt asiakaslähtöistä (Junior) Analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!

Analyytikon työtehtävissä osallistut monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiedonkeruuta erilaisista lähteistä, materiaalien kokoamista ja datan analysointia. Analyytikon roolissa työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa ja muita tärkeitä sidosryhmiä roolissasi ovat esimerkiksi tilitoimistot, rahoituslaitokset ja laki- ja verotoimistot.

Tehtävässä menestyt, jos viihdyt erilaisten laskelmien parissa, olet halukas etsimään erilaista tietoa yrityksistä, pystyt tuottamaan selkeitä yhteenvetoja ja mielelläsi esittelet löydökset suoraan asiakkaalle. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella, tukenasi on joka tapauksessa ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntijatiimi, joka perehdyttää sinut yritysjärjestelyjen maailmaan.

Tehtävä on vakituinen ja lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta meiltä löytyy joustoa työaikoihin, mikäli olet esimerkiksi viimeistelemässä opintojasi.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen parista.
  • Taloudellisen raportoinnin ja tilinpäätösten tuntemusta ja ymmärrystä.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta työskennellä suoraan asiakasrajapinnassa.
  • Hyviä MS Office-taitoja – erityisesti Excel ja PowerPoint osaamista.

Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus yritysjärjestelyjen, rahoitusalan tai laskentatoimen työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityksen, jossa pääset laaja-alaisesti tutustumaan liike-elämään ja oppimaan jatkuvasti uutta. PJ Maa Partners toimii Pirkanmaalla alansa markkinajohtajana yritysjärjestelyiden parissa.
  • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät – erilaiset toimeksiannot eri toimialoilta.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja työnkuvaa, sekä hyviä etenemismahdollisuuksia.
  • Joustavan työympäristön ja etätyömahdollisuuden – työ ja vapaa-aika halutaan pitää tasapainossa ja työhyvinvoinnista huolehditaan.
  • Viihtyisät ja nykyaikaiset työskentelytilat Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 7.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. +358 40 750 8821 jenni.tontti[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ma 25.1. ja to 28.1. klo 13-15 ja ti 2.2. ja to 4.2. klo 14-16.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan PJ Maa Partners Oy:n palvelukseen.

Lue myös

Syväsukellus yrityskauppojen maailmaan – Kesälukemista asiantuntijoilta!

28.6.2024

Myyjän vastuut yrityskaupassa

20.6.2024

Yrityskauppojen määrät kasvussa

5.6.2024