RH-optimointi Oy:n omistuksessa tapahtuu muutoksia

PJ Maa Partners toimi neuvonantajana omistusjärjestelyssä, jossa Hannu Peltonen on aloittanut yrittäjäosakkaana Rh-optimointi Oy:ssä. Aikaisempi vuosien yhdessä tekeminen vakuutusalalla johti Hannu Peltosen ja Kyösti Kauton uudelleen yhteen nyt toteutuneen osakekaupan myötä. Kyösti Kautto perusti Rh-optimointi Oy:n vuonna 2003 hyödyntääkseen silloin yli 15 vuoden kokemustaan vakuutusalalta. Asiakkaita on sittemmin ollut eri toimialoilta, pienemmistä yrityksistä pörssiyhtiöihin. Nyt yhtiö ottaa seuraavan askeleen, kun Peltonen tulee mukaan yhtiöön vakuutusmeklaritoiminnan myyntijohtajan tehtävään.

”Päivääkään en ole katunut vakuutusalalle siirtymistä, enkä myöhemmin sen kokemuksen hyödyntämistä yrittäjänä erikokoisten yritysten palvelemisessa. Uskon yhteistyön sujumiseen Hannun kanssa myös yhtiökumppanina. Tiedän Hannun tulevan hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja olevan tavoitteellinen vakuutusalan osaaja,” kertoo Kyösti Kautto.

”Yrittäjyys on aina kiinnostanut minua ja aikaisemmat työtehtäväni, sekä vakuutus- että autoalalla ovat olleet lähellä yrittäjyyttä. Näin ollen päätös aloittaa osakkaana Rh-optimointi Oy:ssä oli lopulta helppo. Vakuutusala on minulle ennestään tuttu ja Kyöstin kanssa olemme tehneet yhdessä töitä jo vuosia. Näkemykset työnteosta ja yrityksen kehittämisestä ovat meillä yhteneväiset, mikä on erittäin tärkeää yhdessä yrittämisessä. Asiakkaiden tapaaminen, heidän liiketoimintaansa tutustuminen, ja ennen kaikkea mahdollisuus auttaa heitä välillä vaikeissakin vakuutusasioissa on työni parasta antia,” Hannu kertoo

Lisätietoja: www.rhoptimointi.fi

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024