Tilitoimisto Aldia saa uuden omistajan – PJ Maa mukana avustamassa myyjää

PJ Maa Partners oli mukana avustamassa järjestelyssä, jossa TietoAkseli Group ja Aldia yhdistävät voimansa. Kesäkuun lopulla voimaantulleella sopimuksella TietoAkseli ostaa Aldian koko osakekannan. Kaupan myötä TietoAkseli vahvistaa asemiaan Pirkanmaan markkina-alueella, jossa asiakkaita palvellaan jo lähes 40 asiantuntijan voimin.

– Aldia on Tampereen seudulla arvostettu ja hyvin hoidettu tilitoimisto. Sen toimintatavat ovat modernit ja sopivat hyvin meidän arvomaailmaamme ja tulevaisuuden suunnitelmiimme. Yhdistyminen tuo Aldialle leveämmät hartiat kehittämiseen ja palveluvalikoimaan. Aldialla on vahvaa Netvisor-ohjelmiston osaamista, josta puolestaan TietoAkseli hyötyy, kertoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.

Aldia jatkaa toimintaansa toistaiseksi omana yrityksenään ja omalla nimellään. Aldian yrittäjä Tiina Raatikainen jatkaa TietoAkselin osakkaana ja työskentelyä yhtiössä. Järjestelyllä ei ole vaikutuksia kaupan kummankaan osapuolen asiakassuhteisiin tai henkilöstön työehtoihin.

– Yhdessä TietoAkselin kanssa Aldialla on mahdollisuus satsata vahvemmin kehitykseen ja teknologiaan. Asiantuntijaosaamisemme ja ohjelmistovalikoimamme täydentävät hyvin toisiaan ja jaamme samat arvot. Olen innoissani päästessäni itsekin kehittämään toimintaa osana isompaa asiantuntijayhteisöä, joka haluaa olla osaavin ja palvelevin toimija markkinoilla, Aldian yrittäjä Tiina Raatikainen sanoo.

TietoAkselin yhteenlaskettu liikevaihto nousee kaupan jälkeen yli 22 miljoonaan euroon. TietoAkseli työllistää yhteensä jo yli 300 taloushallintoalan asiantuntijaa kahdellatoista paikkakunnalla.  Tänä vuonna TietoAkseli on tehnyt jo kolme yrityskauppaa. Turun Tilikeskus liittyi mukaan TietoAkselin asiantuntijajoukkueeseen helmikuussa ja Dextella Group maaliskuussa.

 

Lisätiedot:
Samuel Akselin
Toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
040 558 6128
samuel.akselin@tietoakseli.fi

Tiina Raatikainen
Toimitusjohtaja
Aldia Oy
040 512 8680
tiina.raatikainen@aldia.fi

Lue myös

Aiesopimus vai esisopimus – Miksi tällainen tarvitaan?

14.5.2024

Kenen käsiin luotan ystäväni ja elämäntyöni?

24.4.2024

Suomen Kulutusosa ja Airfil yhdistyvät

15.4.2024